Вправа 6-20. «Обчислення в електронних таблицях» На екрані електронна таблиця Excel, виконати такі дії: 1)Скласти відомість закладки продуктів для приготування борщу для підрозділів військової частини за наведеним зразком. 2)Доповнити відомість продуктами: морква (стовпчик G) і цибуля (стовпчик Н). 3)Розрахунки вести за такими нормами: м’ясо – 93 г, картопля – 217 г, капуста – 148 г, буряк – 62 г, морква – 23 г, цибуля – 16 г. 4)В комірці D8 записати власне прізвище. 5)В комірку Е9 за відповідною командою ввести поточну дату. 6)Зберегти таблицю з іменем Вправа 6-20А у власній папці. 7)Створити нову таблицю, в ній – іменовану комірку PROC в комірці С1, в якій розмістити число (тут 4%), на яке підвищені ціни. 8)Створити таблицю згідно зразка.