Вівторок, 15.07.2025, 11:58

Вітаю Вас Гість | RSS
ОПЕРАТОР КОМП’ЮТЕРНОГО НАБОРУ

Професійне знання комп’ютерної техніки - запорука успіху у пошуку роботи сьогодення та у розвитку кар’єри! Зробіть свій перший крок до успіху!!
ГоловнаМій профільВихід
Меню сайту

Категорії каталогу
Практичні роботи [8]
Презентації [1]
Відеоуроки [0]
Реферати [0]

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 228

Головна » Файли » Excel » Практичні роботи

Вправи
[ Викачати з сервера (65.1 Kb) ] 20.03.2009, 11:24
Вправа 6-20. «Обчислення в електронних таблицях» 
На екрані електронна таблиця Excel, виконати такі дії:
1)Скласти відомість закладки продуктів для приготування борщу для підрозділів військової частини за наведеним зразком.
2)Доповнити відомість продуктами: морква (стовпчик G) і цибуля (стовпчик Н).
3)Розрахунки вести за такими нормами: м’ясо – 93 г, картопля – 217 г, капуста – 148 г, буряк – 62 г, морква – 23 г, цибуля – 16 г.
4)В комірці D8 записати власне прізвище.
5)В комірку Е9 за відповідною командою ввести поточну дату.
6)Зберегти таблицю з іменем Вправа 6-20А у власній папці.
7)Створити нову таблицю, в ній – іменовану комірку PROC в комірці С1, в якій розмістити число (тут 4%), на яке підвищені ціни.
8)Створити таблицю згідно зразка.
 


Категорія: Практичні роботи | Додав: operator
Переглядів: 5052 | Завантажень: 1603 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Друзі сайту

Статистика


Copyright MyCorp © 2025Сайт управляється системою uCoz